Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Seriali Afili Ask < për Episodat e Reja!
Raporto
Loading...

A vjen me Pas Dashuria (Afili Ask)

Seriali (A vjen me Pas Dashuria) Afili Ask – Tregon historinë e Ajshes, e cila për shkak të akuzave të shpifura detyrohet të martohet me Keremin, një lojtar i njohur dhe i pasur dhe i pashëm.

Kjo, është (A vjen me Pas Dashuria) Afili Ask me Titra Shqip.

Kategoria: DrameFamiljeKomediRomanc

Aktoret: ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.9

Statusi: Aktiv