Search results for "Mehmet Gunsur"
HD Stambolli i Kuq

Stambolli i Kuq

Stambolli i Kuq
HD
IMDb: 5.5
1.50

Filmi Stambolli i Kuq – Deniz, një autor i mirënjohur, është duke shkruar një libër për familjen dhe miqtë e tij. Ai pyet Orhan për kritikët. Dita që Orhan erdhi…

Shteti: 
Kategoria: Drame
HD Fi

Fi

Fi
HD
IMDb: 8.1
50 min

Seriali Fi Ci – Historia e atyre që ndjekin pasionin, ata që fluturojnë në dëm të djegies dhe ata që ngrihen kundër jetës në dhimbje. Kjo, është Fi Ci.

Shteti: 
Kategoria: Aventurë, Drame, Romanc