Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Benim Adim Melek" < për Episodat e Reja!
Opsioni 1
Loading...

Benim Adim Melek

Seriali Benim Adim Melek – Melek dëshiron të rindërtojë jetën e saj me familjen dhe fëmijët e saj, por ndërkohë po mundohet të mbijetojë me tre fëmijët e saj…

Kjo, është Benim Adim Melek (Emri im eshte Melek).

Kohëzgjatja: 40 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 23

Statusi: Aktiv