Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Bija Ime < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Bija Ime

Seriali Bija Ime – Tetëvjeçarja Oyku është një vajzë e jashtëzakonshme e vogël, e cila ndryshe nga kolegët e saj është shumë e ndjeshme dhe e perceptuar nga bota rreth saj. Kur halla e saj, e cila ka qenë kujdestare e saj që nga lindja, e braktis atë, Oyku do të duhet të gjejë babanë e saj, Demir. Për fat të keq, një i rritur i papërgjegjshëm dhe një mashtrues i cili u rrit në një jetimore, arrestohet ditën që bija vjen për ta gjetur atë. Demiri lirohet nga gjykata me kusht që të kujdeset për vajzën e tij, por ai nuk dëshiron të jetojë me bijën.

Kjo, është Kizim.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.8

Statusi: Aktiv