Pëlqejeni në Facebook > Dashuri me Qira < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dashuri me Qira

Dashuri me Qira – Kur vëllai i Defne hyn në borxh dhe mbahet rob, Defne detyrohet të pranojë një ofertë në këmbim të parave. ajo duhet të bëjë Omer-in, një stilist i pasur i këpucëve që zotëron një kompani, të dashurohet me të dhe të martohet me të.

Kjo, është Dashur me Qira (Kiralik Ask).

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti: , ,

IMDb: 7.1

Statusi: Aktiv