Demet Ozdemir tregon eksperiencën e saj ku ka luajtur për herë të parë

Posted 2019/07/08 0

Aktorja e shumëpërfolur dhe shumë e dashur për publikun shqiptar Demet Ozdemir ka treguar eksperiencën e saj se si është ndjerë në serialin ku ka luajtur për herë të parë.

Demet ka luajtur para gjithsej gjashtë vitesh në serialin ‘I’ll Give You a Secret’ dhe nuk e ka harruar akoma se si është ndjerë.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale ajo ka thënë; – “Puna ime e parë, puna ime më e veçantë!

Kjo tregon se Demet është ndjerë bukur mirë dhe duke e treguar është bërë nostalgjike.

Një fotografi që tregon postin e Demet Ozdemir.

Demet Ozdemir - Eksperienca