Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Deti i Jetes Sime < për Episodat e Reja!
Komentet () Raporto
Opsioni 1
Loading...

Deti i Jetes Sime

Seriali Deti i Jetes Sime – Deniz ka gjithçka që një grua mund të kërkojë. Por kur burri i saj u zhduk pa asnjë gjurmë, kjo jetë e lumtur ndryshon. Deniz, i cili është në një gjendje të dëshpëruar me dy fëmijët e saj dhe të atin, takon Miratin, i cili do të jetë një dashnor dhe do të jetë një mbrojtës i jetës së saj.

Kjo, është Kalbimdeki Deniz.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.2

Statusi: Aktiv