Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Dhoma 309 < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Dhoma 309

Seriali Dhoma 309 – Nga rastësia e pastër, Onur dhe Lale takohen në të njëjtin vend për shkak të një takim dashurie të verbër që është rregulluar nga nënat e tyre. Dhe gjatë mëngjesit ata gjejnë veten në të njëjtën shtrat.

Kjo, është No: 309.

Kohëzgjatja: 45 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 3.6

Statusi: Aktiv