Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Ëndërr < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Ëndërr

Seriali Enderr – Elif, e cila dëshiron të bëhet një artiste, takohet me kujdestarin e tekstilit, Bulut, dhe bie në dashuri. Megjithatë, ka shumë pengesa përpara kësaj dashurie, veçanërisht per familjen së Elif-it.

Kjo, është Enderr.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.1

Statusi: Përfunduar