Filma Turk
HD Stambolli i Kuq

Stambolli i Kuq

Stambolli i Kuq
HD
IMDb: 5.5
1.50

Filmi Stambolli i Kuq – Deniz, një autor i mirënjohur, është duke shkruar një libër për familjen dhe miqtë e tij. Ai pyet Orhan për kritikët. Dita që Orhan erdhi…

Shteti: 
Kategoria: Drame
HD Uje dhe Zjarr

Uje dhe Zjarr

Uje dhe Zjarr
HD
IMDb: 6.3
1,53

Filmi Uje dhe Zjarr (Su ve Ates) – Një vajzë shumë e re bie në dashuri me një njeri enigmatik. Ajo mbetet shtatzënë, por nuk i lejohet t’i tregoj atij….

Shteti: 
Kategoria: Drame, Romanc
HD Mjalte Helmuese

Mjalte Helmuese

Mjalte Helmuese
HD
IMDb: 6.9
1.57

Filmi Mjalte Helmuese (Delibal) – Dy të rinj kuptojnë se si ta formësojnë të ardhmen e tyre sipas dashurisë dhe karrierës. Pastaj njëri prej tyre e gjen veten duke vendosur…

Shteti: 
Kategoria: Drame, Romanc
HD Nje Mundesi e Dyte

Nje Mundesi e Dyte

Nje Mundesi e Dyte
HD
IMDb: 5.7
1.39

Filmi Nje Mundesi e Dyte (Ikinci Sans) – Një mësuese e matematikës, e cila ishte një grua shumë e bukur, kryqëzon me karizmatikën e pronarit të restorantit të mishit gustator…

Shteti: 
Kategoria: Drame, Romanc
HD Koha e Lumturise

Koha e Lumturise

Koha e Lumturise
HD
IMDb: 7.4
1.48

Filmi Koha e Lumturise (Mutluluk Zamani) – Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me përsosmërinë, është e fshehur në të meta. Filmi ‘Mutluluk Zamani’ (Koha e Lumturise) tregon historinë…

Shteti: 
Kategoria: Komedi, Romanc