Hazar Erguclu: Ndryshon Tërësisht Pamjen

Posted 2019/07/10 0

Hazar Erguclu ka vendosur të ndryshoj tërësisht pamjen e saj.

Së fundi, Hazar Erguclu i ka befasuar ndjekësit e saj me këtë pamje të re dhe mjaft intriguese që ajo e ndau në Instagram-in e saj.

Ajo ka ndryshuar jo vetëm ngjyrën e flokëve, por edhe vetullat i ka ndryshuar duke i lyer ngjyrë të verdhë.

Hazar nuk ju ka dhënë opsion fansave të shprehin mendimet e tyre ndaj këtij ndryshimi pasi ajo i ka bllokuar te gjitha komentet.

Më posht është fotografi që ka publikuar.

View this post on Instagram

Anbılivıbıl 🐥 @ondertiryaki

A post shared by Hazar Ergüçlü (@hazarerguclu) on