Kjo fotografi e Can Yaman nga pushimet është kthyer në sensacionin e Instagramit…

Posted 2019/08/24 0

Can Yaman, aktori i talentuar me origjinë shqiptare njihet nga të gjithë ne falë serialeve “Hëna e plotë” dhe “Një puthje në Errësirë” si dhe disa seriale tjera.

Nga këto seriale ai u bë shumë i dashur jo vetëm për publikun turk, por edhe më gjerë. Në Itali e pritën në një mënyrë madhështore për shkak të bujës që kishte bërë seriali “Hëna e plotë”.

Duket se aktori ka gjetur pak kohë për të pushuar dhe marrë rreze në tarracën e hotelit që po qëndron. Edhe pse pamja pas tij është mbreslënëse, fiziku i Can ka marrë gjithë vëmendjen dhe kjo foto ka qarkulluar me shpejtësi në të gjithë portalet turk dhe më shumë…

View this post on Instagram

Italia 🇮🇹💫

A post shared by C a n Y a m a n 🇹🇷 (@canyaman) on