Loading...
Fikni dritën Komentet () Raporto
SHPERNDAJE 
PROMO NE FUND TE EPISODIT 
Nuk funksionon video? Na kontaktoni permes Facebook-ut, ne do ju ndihmojm me problemin!
Loading...

Koha e Lumturise

Filmi Koha e Lumturise (Mutluluk Zamani) – Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me përsosmërinë, është e fshehur në të meta. Filmi ‘Mutluluk Zamani’ (Koha e Lumturise) tregon historinë e Mert i cili krijon jetën e tij ‘të përsosur’ pa u përballur me të kaluarën e tij dhe Ada e cila ndërton mënyrën e vet të jetesës bazuar në të gjitha të kaluarën e saj me eksperiencë.

Kjo, është Mutluluk Zamani.

Kohëzgjatja: 1.48

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.4