Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Kryeqyteti Abdylhamid < për Episodat e Reja!
Komentet () Raporto
Opsioni 1
Loading...

Kryeqyteti Abdylhamid

Seriali Kryeqyteti Abdylhamid – Lufta e Abdulhamidit II për të mbajtur Perandorinë Osmane dhe kalifatin e gjallë.

Kjo, është Payitaht Abdulhamid.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.0

Statusi: Aktiv