Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Kuzgun" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Kuzgun

Seriali Kuzgun – Jeta familjare e Kuzgun ndryshon krejtësisht si rezultat i mbajtëses që mbahen kundër babait të tij, i cili është policia. Kuzgun do të bjerë në skllavëri, dhimbje, zemërim dhe luftë që do të zgjasë 20 vjet.

Kjo, është Kuzgun.

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.4

Statusi: Aktiv