Reklamo Biznesin Tuaj
400

MijëVizita në muaj

120

MijëVizitorë unikë në muaj

5

MilionëFaqe të shfletuara në muaj

Reklama juaj shfaqet në çdo paisje (Televizor, Kompjuter, Tablet, Telefon).

Billbordi (960×200) mund të shëndrrohet në Katror sipas dëshirës tuaj.

Reklama juaj shfaqet gjithkund ne uebin tonë (duke përfshir të gjitha Faqet dhe Kategoritë).

Ju mund të zgjidhni reklamimin përmes CPM (Kosto për 1 Mijë) ose Mujore.

VIDEO REKLAMA

BALLINA

RUBRIKA (Seriale, Episodat etj…)

FormatiDimenzioniCPM1 Muaj
VIDEOPëRSHTATSHëM€4€400
Billbordi – 1960 x 200€3€350
Billbordi – 2960 x 200€2€250
Billbordi – 3960 x 200€1€150