Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Mbrojtesi < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Mbrojtesi

Seriali Mbrojtesi – Aventura epike e Hakanit, një tregtar i ri, bota e të cilit moderne po kthehet me kokë poshtë kur mëson se është i lidhur me një urdhër të fshehtë dhe të lashtë, që ka për detyrë të mbrojë Stambollin.

Kjo, është The Protector.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 8.0

Statusi: Aktiv