Raporto

Merjem

Seriali Merjem – Pas një aksidenti, një vajzë e pafajshme e gjen veten të ndarë midis një prokurori të pandershëm dhe një paditësi hakmarrës tek “Perralla e Pafajsise”.

Kjo, është Meryem.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.6

Statusi: Përfunduar