Fikni dritën Komentet () Raporto
SHPERNDAJE 
PROMO NE FUND TE EPISODIT 
Nuk funksionon video? Na kontaktoni permes Facebook-ut, ne do ju ndihmojm me problemin!

Mjalte Helmuese

Filmi Mjalte Helmuese (Delibal) – Dy të rinj kuptojnë se si ta formësojnë të ardhmen e tyre sipas dashurisë dhe karrierës. Pastaj njëri prej tyre e gjen veten duke vendosur të jetojë i lumtur me gruan e tij të dashur me rrezikun të sakrifikojë veten për sigurinë e saj.

Kjo, është Delibal.

Kohëzgjatja: 1.57

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.9