Pëlqejeni në Facebook > Molla e Ndaluar < për Episodat e Reja!
Komentet () Raporto
Opsioni 1

Molla e Ndaluar

Seriali Molla e Ndaluar – Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen “dashuria, tymi dhe mungesa e parajës”.  Janë thënë shoqëris dhe ngjarjeve që qëndrojnë pas botës së biznesit.

Kjo, është Yasak Elma.

Kategoria: AventurëDrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.3

Statusi: Aktiv