Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Mos Ma Lesho Doren < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Mos Ma Lesho Doren

Seriali Mos Ma Lesho Doren – Historia rrotullohet rreth një vajze të quajtur Azra, e cila studion jashtë vendit në Amerikë për të qenë një kuzhiniere profesioniste si babai i saj. Ajo takohet me Cenk në aeroplan dhe mer çantën e tij gabimisht në vend të saj në aeroport. Cenk i cili u përjashtua nga universiteti i tij në Amerikë dhe përpiqet të zgjedhë fatin e tij, do të marrë përsipër kthesën e madhe në jetën e Azra-s kur babai i saj vdes në një aksident zjarri duke e lënë atë dhe djalin e tij me autizëm me gruan e tij lakmitare.

Kjo, është Mos Ma Lesho Doren.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.9

Statusi: Aktiv