Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Mos Qaj Nene < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Mos Qaj Nene (Me Thirr Nene)

Seriali Mos Qaj Nene – Një nënë Aglama që jeton në shkollën e mesme për një dashuri një natë për argëtim gjatë natës, Zeynep do të vuajë për shumë vite më vonë. Zeynep do të mbetet shtatzënë atë natë dhe nuk do të dëshirojë të ketë fëmijën.

Kjo është, Aglama Anne (Me Thirr Nene).

Kohëzgjatja: 36 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.2

Statusi: Përfunduar