Neslihan Atagul në pritje të ëmbël? Shikoni komentin e Kadir…

Posted 2019/07/27 0

Neslihan Atagul është aktorja që të gjithë e njohim nga seriali “Dashuri e pafund” që e keni shikuar në Seriale Shqip TV.

Në vitin 2015 ajo ajo u fejua me Kadir Doullu dhe duket se jeta e tyre ne çift po shkon më së miri deri më tani.

Qarkullojnë lajme se aktorja është në pritje të ëmbël pas publikimit të një fotoje në rrjetin social Instagram ku shihet burri i saj Kadir Dogulu. “Hero! Të dua” ka qenë mbishkrimi që ajo i ka lënë fotos.

Mirëpo diçka që ka marrë vëmendje në këtë foto është komenti që i ka kthyer burri i saj. Të dua. “2bebe”, duke lënë kështu të nënkuptohet se Nihani është shtatzënë dhe foshnja është duke ardhur.

Neslihan Atagul në pritje të ëmbël Shikoni komentin e Kadir…