Neslihan Atagul vjen për vizitë fare pranë Shqipërisë! Ja cila është arsyeja…

Posted 2019/10/27 0

Aktorja është në xhirime e sipër për serialin më të ri, që do e sjellë atë në ekran krah aktorit Engin Akyurek. Përveç Turqisë, një nga destinacionet ku do të bëhen xhirime për këtë serial është edhe Mali i Zi. Përgatitjet kanë filluar, dhe vetë drejtori i këtij seriali ka shkuar në Mal të Zi për të gjitha parapërgatitjet e nevojshme…