Ngarje Tragjike në serialin “Mos Ma Lësho Dorën”

Posted 2019/07/12 0

Momentalisht është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Mos ma lësho dorën”.

Ata të cilët janë duke e ndjekur janë të interesuar duke pritur se si do të zhvillohet ngjarja më tutje.

Shumë intriga do të shfaqen në sipërfaqe, e do të hyjnë personazhe të reja të cilat priten të shfaqen epizodë pas epizode.

Aktorët e serialit muajin e kaluar sapo kanë përfunduar xhirimet e sezonit të parë.

Në këtë sezon Xhenku dhe Azra do martohen, mirëpo dasma e tyre do të përfundojë në një tragjedi të madhe.

Ngarje Tragjike në serialin Mos Ma Lësho Dorën

Ngarje Tragjike në serialin Mos Ma Lësho Dorën

Ngarje Tragjike në serialin Mos Ma Lësho Dorën