Fikni dritën Komentet () Raporto
SHPERNDAJE 
PROMO NE FUND TE EPISODIT 
Nuk funksionon video? Na kontaktoni permes Facebook-ut, ne do ju ndihmojm me problemin!

Nje Mundesi e Dyte

Filmi Nje Mundesi e Dyte (Ikinci Sans) – Një mësuese e matematikës, e cila ishte një grua shumë e bukur, kryqëzon me karizmatikën e pronarit të restorantit të mishit gustator Yasemin Cemal. Yasemini në të kaluarën, duke punuar për të shëruar plagët në martesë të gabuar, dhe një nënë që i kushton vëmendje hapave që ka marrë, Zhyten në thellësitë e së kaluarës, kur del se të dy kanë nevojë për një shans të dytë.

Kjo, është Ikinci Sans.

Kategoria: DrameRomanc

Menaxheret:

Aktoret: , ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 1.39

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.7