Nuk do ta besoni sa vjet i ka në jetën reale “Osmani”!

Posted 2019/09/15 0

Aktori i njohur turk, Nusret Şenay i cili tek ne u bë i njohur ne serialin “Me Fal” me rolin e ‘Osmanit’ kryefamiljari i Kozanëve në serialin turk “Beni Affet”.

Ai u lind më 17 prill të vitit 1960 ne Stamboll të Turqisë, që do të thotë se tani ka 59 vjet. Në rolin e Osman Kozanit ai aktron një plak të llastuar e dorështrënguar.

Ndërsa sa i përket jetës private aktori 58 vjeçar nuk ndan asgjë me publikun, në rrjetet sociale ai vazhdimisht publikon fotografi nga më të ndryshmet me miq, kafshë por jo edhe me familje.

Në instagram aktori është shumë aktiv ku publikun fotografi të ndryshme por shumë rrall ato familjare. Në disa prej fotografive shihet një “Osman” shumë më ndryshe se në serial, ai tani ka flokë dhe mjekër më të gjatë.

Nuk do ta besoni sa vjet i ka në jetën reale “Osmani”

Nuk do ta besoni sa vjet i ka në jetën reale “Osmani”

Nuk do ta besoni sa vjet i ka në jetën reale “Osmani”