Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Pavaresisht Dashurise < për Episodat e Reja!
Komentet () Raporto
Opsioni 1
Loading...

Pavaresisht Dashurise

Seriali Pavaresisht Dashurise – Një histori me tregime qesharake të Defne dhe Yalin që punojnë në të njëjtën firmë, por nuk shkojnë me njëri-tjetrin shumë mirë. A do të bien në dashuri Defne dhe Yalin me njëri-tjetrin? A do ti trajtojë ajo të gjitha problemet në punën e saj të parë?

Kjo, është Inadina Ask.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.5

Statusi: Aktiv