Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Peng i Dashurise < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Peng i Dashurise

Seriali Peng i Dashurise – Pasi e ëma e la babain për një burrë tjetër, perceptimi i Omerit për gratë dëmtohet përgjithmonë duke i konsideruar ato të pasigurtë, të pabesueshëm dhe madje të rrezikshëm, ai takon Zehran dhe e trajton atë pa asnjë dashuri, por me kalimin e kohës, ai e sheh një anë tjetër dhe të dy zhvillojnë ndjenja të papritura që i komplikojnë gjërat më tej…

Kjo, është Adini Sen Koy.

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 4.8

Statusi: Aktiv