Pëlqejeni në Facebook > Shoqeri e Larte < për Episodat e Reja!
Raporto

Shoqeri e Larte

Seriali Shoqeri e Larte – Historia e kryqëzimit të shtigjeve të Kerem dhe Cansu, në një botë ku ata të dy fshehin identitetin e tyre, mbase dashuria do të kapërcejë të gjitha dallimet, paragjykimet, fatin…

Kjo, është Yuksek Sosyete.

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.4

Statusi: Përfunduar