Fikni dritën Komentet () Raporto
SHPERNDAJE 
PROMO NE FUND TE EPISODIT 
Nuk funksionon video? Na kontaktoni permes Facebook-ut, ne do ju ndihmojm me problemin!

Stambolli i Kuq

Filmi Stambolli i Kuq – Deniz, një autor i mirënjohur, është duke shkruar një libër për familjen dhe miqtë e tij. Ai pyet Orhan për kritikët. Dita që Orhan erdhi në Stamboll nga Londra, Deniz zhduket. Orhan, shoku i Denit Neval dhe i dashuri i Denizit Yusuf përpiqen të gjejnë Denizin.

Kjo është, Istanbul Kirmizisi.

Kohëzgjatja: 1.50

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.5