Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Stambolli i Pameshirshem < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Stambolli i Pameshirshem

Stambolli i Pameshirshem – Seher jeton në Stamboll me tre fëmijët e tij, por kur Seher dhe Agah do të takohen me njëri-tjetrin, kjo do të ndikojë në jetën e të gjithëve.

Kjo, është Zalim Istanbul (Stambolli i Pameshirshem).

Kategoria: Drame

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.9

Statusi: Aktiv