Pëlqejeni në Facebook > Sulejmani i Madherishem < për Episodat e Reja!
Raporto

Sulejmani i Madherishem

Sulejmani i Madherishem – Nga viti 1520, vijon Sulejmani i Madhërishëm dhe të afërmit e tij nga pushtimet e tij të mëdha deri te “Beteja e Szigeth-it”.

Kjo, është Sulejmani i Madherishem (Muhtesem Yuzyil).

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: , , ,

IMDb: 6.6

Statusi: Aktiv