Tolga flet rrjedhshëm shqipen? Këto fjalë të tij do jenë…

Posted 2019/10/06 0

Është përfolur shumë së fundmi ardhja e Tolgës dhe Almedës në Kosovë. Pasi u bë e ditur arsyeja dhe të gjithë portalet “u qetësuan”, Tolga ‘i ndez’ sërish vetëm me një publikim.

Ky nuk është një postim si gjithë të tjerët, është i gjithi në gjuhën shqipe dhe ka arritur të depërtojë emocionalisht tek shqiptarët të cilët e kanë shpërndarë dhe ndihen krenarë që një vajzë shqiptare si Almeda ruan dhe trashëgon edhe tek bashkëshorti turk, gjuhën dhe vlerat e vendit të saj.

Tolga është shprehur:
“Komb historine e te cilit e kam degjuar qe ne femijeri nga gjyshja ime e ndjere, me pas per fat te mire mu desh te njihem dhe te ndaj jeten me nje vajze te ketij kombi, njerez mikeprites, me gjak te ngrohte dhe te beses.
Faleminderit shqiptare qe u bete pjese e pandare e jetes time, faleminderit qe me mireprisni. Do jem gjithmone i gatshem te jap kontributin tim ne krah jush per te miren e te gjitheve.

Perfitoj te falenderoj pafundesisht Ministrin e Kultures Rinise dhe Sporteve ne Kosove Z. Kujtim Gashi dhe te gjithe Kosoven qe me nderuan me Titullin “Amabasador i kultures” ndermjet dy kombeve.”

View this post on Instagram

Komb historine e te cilit e kam degjuar qe ne femijeri nga gjyshja ime e ndjere, me pas per fat te mire mu desh te njihem dhe te ndaj jeten me nje vajze te ketij kombi, njerez mikeprites, me gjak te ngrohte dhe te beses. Faleminderit shqiptare qe u bete pjese e pandare e jetes time, faleminderit qe me mireprisni. Do jem gjithmone i gatshem te jap kontributin tim ne krah jush per te miren e te gjitheve. Perfitoj te falenderoj pafundesisht Ministrin e Kultures Rinise dhe Sporteve ne Kosove Z. Kujtim Gashi dhe te gjithe Kosoven qe me nderuan me Titullin “ Amabasador i kultures” ndermjet dy kombeve.🇹🇷🇦🇱🇽🇰 Samimi daveti ile beni iki ülke arasında ‘Kültür Elçisi’ olarak bu değerli göreve layık gören Kosova Kültür Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Kuytim Gaşi‘ye ve tüm Kosovalılar’a sonsuz teşekkürler.🇹🇷🇽🇰

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on