Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Trego Ti Deti i Zi < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Trego Ti Deti i Zi (Lot ne Detin e Zi)

Seriali Trego Ti Deti i Zi (Lot ne Detin e Zi) – Nafesi u detyrua të martohej me Vedatin, i cili e keqtrajtonte dhe torturonte atë, një ditë Nefes e mori djalin e saj dhe u arratis në një kamion makine të njërit nga partnerët e saj të burrit të cilët e quajtën Tahir, Tahiri do te jet mbrojtesi dhe do ti mbrojë ata nga Vedati ne “trego ti deti zi”.

Kjo, është Sen Anlat Karadeniz.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.9

Statusi: Aktiv