Fikni dritën Komentet () Raporto
SHPERNDAJE 
PROMO NE FUND TE EPISODIT 
Nuk funksionon video? Na kontaktoni permes Facebook-ut, ne do ju ndihmojm me problemin!

Uje dhe Zjarr

Filmi Uje dhe Zjarr (Su ve Ates) – Një vajzë shumë e re bie në dashuri me një njeri enigmatik. Ajo mbetet shtatzënë, por nuk i lejohet t’i tregoj atij. Këshilltarët e tij janë të vendosur, ata kanë ngritur një martesë me vajzën e një familjeje antagoniste dhe martesa do t’i japë fund gjakmarrjes midis tyre.

Kjo, është Su ve Ates.

Kohëzgjatja: 1,53

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.3