Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Vajzat E Diellit < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Vajzat E Diellit

Seriali Vajzat E Diellit – Një mësuese dhe një nënë e tre vajzave adoleshente, Gyneshi bie dakord të lëvizë nga qyteti i saj Izmir në Stamboll për të qenë me një njeri të pasur misterioz që ka rënë në dashuri me të. Gunesin Kizlari ndjek dramën e pafundme të Gyneshit dhe vajzave të saj ata përballen me ngjarjet e jetës së tyre të transformuar rishtazi.

Kjo, është Gunesin Kizlari.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.7

Statusi: Përfunduar