Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Vrasje te Vogla < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Vrasje te Vogla

Seriali Vrasje te Vogla – Tre vajza në shkollën e mesme bënë një shaka të madhe në vajzën e katërt dhe për shkak të saj ata u dëbuan nga shkolla e mesme bashkë me mësuesen e saj. Pas 20 vjetësh ata u bashkuan në një mjedis të shoqërisë së lartë.

Kjo është, Ufak Tefek Cinayetler.

Kohëzgjatja: 43 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.7

Statusi: Aktiv