Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Xhenet < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1
Loading...

Xhenet

Seriali Xhenet – Xhenet ishte braktisur si një fëmijë dhe kishte luftuar me guxim përmes jetës, e dëshpëruar për dashurinë e nënës që ajo kishte humbur. E çuar nga gjyshja e saj, Xhenet ka pak në jetën e saj …

Kjo është, Cennetin Gozyaslari.

Kohëzgjatja: 120 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.4

Statusi: Aktiv