Loading...
Pëlqejeni në Facebook > Yll i Bekuar < për Episodat e Reja!
Raporto
Loading...

Yll i Bekuar

Seriali Yll i Bekuar – Fikret Karakaya është një njeri shumë i fuqishëm dhe i frikësuar, që vjen nga një familje shumë e pasur. Duke qenë dhe plak, ai ka një dëshirë serioze për t’u martuar me vajzën e re të bukur me emrin Zyhre. Babai i Zyhres fatkeqësisht e shet atë te Fikreti dhe ajo është e detyruar të martohet me të. Zyhre nuk ka përkrahje nga familja e saj apo dikush tjetër derisa ajo takon një djalë të ri me emrin Seyit. Seyit vjen nga një familje e nderuar dhe e respektuar. Ai dëshmon për luftën dhe torturën që Zyhre po kalon dhe është i pafuqishëm që të mos jetë në gjendje ta ndihmojë atë siç duhet…

Kjo, është Coban Yildizi.

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti:

Statusi: Aktiv